26 Nisan 2014 Cumartesi

Mstar'da Ev Bahçeciliği Perisi

Selamlar...

Joygame'in ve Türkiye'nin tartışmasız en iyi MMO Dance oyunu olan MStar, yepyeni içerikleri sizlere sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde gelen yeni yama ile birlikte, ev bahçeciliğinde yeni bir dönemin kapıları ardına kadar aralandı.

Ev Bahçeciliği Sezon 2 ile artık evinizde bahçenize bakacak yeni bir yardımcınız var.

AVM’den şeker karşılığında satın alabileceğiniz küçük Peri, yetişen tüm meyveleri sizin için toplayacak ve artık bahçenizde hiçbir şey çürümeyecek!

Periye sahip olmak için seviyeniz 5’den yüksek olmalı ve evinizde en az 2 adet yetişmiş bitkiniz olmalı.






















Bir kerede en fazla 4 adet ev perisi kullanabilirsiniz.

Bu perilerin her birinin farklı bir özelliği bulunuyor ve periniz 10 seviye olduktan sonra bu özelliği kullanmaya başlayabiliyor.

Her şeyden önemlisi, bu periler çok sevimli. :)

Bu blog yazımında sonuna gelirken, dans oyunu olan MStar'ı oynamak için Mstar download bölümünden indirebilirsiniz.

Sağlıcakla...

Gizli Tüccar Yenilendi

Selamlar,














Gizli Tüccar içeriklerinde ve satılan ürün sayılarında değişiklikler gerçekleştirdik. Sizlerin istek ve önerileri ile içerikler yeniden güncellendi. Gizli Tüccar üzerinde sınırlı sayıda satılan ürünler yüksek seviye oyuncular tarafından satın alınarak daha yüksek meblağlara satılabiliyordu. Yeni güncelleme ile herkes dilediği kadarı eşyayı  alabilecek. 

Ling Bao'nun Sınavı

Selamlar...














Bölge İmhası Görevi ile birlikte bir yeni görev daha Cengiz Han 2 oyuncuları için yeni yama ile oyunumuza gelecek. Görevin içeriği Bölge İmhası ile neredeyse aynı. Bölge İmhası görevi ile aynı anda alarak, görevlerinizi tamamlayabilirsiniz.

18 Nisan 2014 Cuma

Korsan Kıyafeti Nakit Mağaza'da

Selamlar...



Yeni yamanın Cengiz Han 2 dünyasına etkilerinden bir tanesi de kıyafetler. Bunlardan biri de Korsan Kıyafeti. Bir kıyafet düşünün. Tecrübe puanı, direnç, yaşam puanı ve hareket hızını içerisinde barındırsın.

Yeni Yama: Büyüleme Kristalleri Genel Tüccar'da

Selamlar...



10 Nisan Perşembe günü Cengiz Han 2 dünyasına gelen yeni yama ile birlikte yepyeni içerikler yine sizlerle buluştu. Sürekli gelişmeye ve büyümeye devam eden Cengiz Han 2, Türkiye'nin en iyi MMORPG oyunu olma ünvanına hala muhafaza etmekte. :) Geçelim bu yama ile birlikte gelen içeriklerden bir tanesine...

12 Nisan 2014 Cumartesi

Cengiz Han 2 Chalkala'da

Selamlar...



Türkiye'nin en iyi MMORPG oyunu olan Cengiz Han 2, yepyeni sosyal mecralarda yine sizlerle buluşmaya devam ediyor.

Cengiz Han 2 VK'da

Selamlar...



Türkiye'nin en iyi MMORPG oyunu olan Cengiz Han 2, sizlerle yepyeni mecralarda buluşmaya devam ediyor. Tüm etkinlikleri, kampanyaları ve yenilikleri öğrenebileceğiniz Cengiz Han 2 sosyal ağlarına bir yenisin daha eklendi.

7 Nisan 2014 Pazartesi

Rutin Görevler Legend Online Joygame'de

Selamlar...



Joygame'in ve Türkiye'nin en iyi web tabanlı MMORPG oyunu olan Legend Online Joygame, yepyeni içeriklerini oyuncuları ile buluşturmaya devam ediyor. Yeni güncelleme ile oyuna dahil olan Rutin Görevler ile ilgili tüm detaylar burada!

Rus ve Moğol Devleti

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyası, 4 büyük devletten oluşmaktadır. Bunlar, Türk, Pers, Rus ve Moğol'dur. Bu blog yazımda sizlere Rus ve Moğol devletinden kısaca söz edeceğim. :)

Rus Devleti



















Türk ve Pers Devleti

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyası, 4 büyük devletten oluşmaktadır. Bunlar, Türk, Pers, Rus ve Moğol'dur. Bu blog yazımda sizlere Türk ve Pers devletinden kısaca söz edeceğim. :)

Türk Devleti