22 Şubat 2014 Cumartesi

Wolfteam'de Bu Kampanya "Sana Özel"

Selamlar...



Türkiye'nin tartışmasız en büyük ve en iyi MMOFPS oyunu Wolfteam, Dünya Kurt Haftası'na özel birbirinden güzel kampanyalara imza attı. Sizleri de çok fazla bekletmeden hemen kampanyanın detaylarına geçiyorum. :)

Goley'de Yeni Yama Heyecanı

Selamlar...



Joygame'in MMO Futbol oyunu olan Goley, yepyeni içerikler ile karşınıza çıktı. Yenilenen ve yeni eklenen içerikleri ile göz dolduran Türkiye'nin en iyi futbol oyununun yeni yama içerikleri ise şöyle:

Börte'nin Tercihleri

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyasından bir kazançlı kampanyalar silsilesi ile daha karşınızdayım. :) Bu haftaki kampanyalarımız şöyle:

Taksitli JoyPara İmkanı

Selamlar...



Dijital eğlencenin merkezi Joygame'de, oyunlarda kazançlı kampanyalara katılmak ve karakterlerinizi geliştirmek için JoyPara'ya ihtiyaç duyuyorsunuz. Kimi zaman yüklü miktarda JoyPara çekmek çok mümkün olmuyor. Kampanyaların ay ortasına gelmesi vb. durumlarda bazen kampanyalara katılamayabiliyorsunuz.

JoyPara alımlarında taksit imkanı ile artık rahatça yükleme yapabilir, 2 ya da 3 taksit imkanı ile rahat rahat geri ödeyebilirsiniz. Peki bu nasıl mümkün? Hemen anlatayım. :)

17 Şubat 2014 Pazartesi

14 Şubat'ta Ebediyen Beraber

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyasında birbirinden farklı etkinlikler ve kampanyalar düzenlenmeye devam ediyor. Şüphesiz tüm dünya için önemli bir gün olan 14 Şubat Sevgililer Günü'nde de, Cengiz Han 2 oyuncularına özel etkinlik ve kampanyalar düzenledik. Sözü çok fazla uzatmadan geçelim detaylara... :)

15 Şubat 2014 Cumartesi

Cumartesi Gününe Özel 2 Büyük Kampanya

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyasında her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da birbirinden güzel kampanyalar sizleri bekliyor. Kazançlı çıkmak ve fırsatlardan yararlanmak için bu kampanyaları kaçırmamak gerekli. :) Lafı çok fazla uzatmadan geçelim kampanyanın detaylarına...

8 Şubat 2014 Cumartesi

Kara Taht'ta Yeni Yama Heyecanı!

Selamlar...

Joygame'in bir başka MMORPG oyunları arasında olan Kara Taht, ilk birlik savaşını Türkiye'ye kazandıran oyunlarımızdan bir tanesi. Grafikleri ve oynanışıyla bambaşka bir MMORPG deneyimini bizlerle buluşturan Kara Taht, yeni yaması ile de heyecan uyandıracak gibi gözüküyor.

5 Şubat 2014 Çarşamba

Cengiz Han 2 Ininal Kart

Selamlar...



Bir ön ödemeli kart olan Ininal kartlar, Cengiz Han 2 giydirmeleri ile de oyuncuların oldukça hoşuna gitmiş durumda. 27 Ocak günü yapmış olduğumuz canlı yayında da bizlere Twitter üzerinden #ülkeninhakimi hashtagi ile yorum atan ilk 50 oyuncumuz bizden Cengiz Han 2 giydirmeli Ininal kart kazandılar.

Sunucu Birleşimi Sonrasında İsim Değiştirme

Merhabalar,



Cengiz Han 2 dünyasında yer alan Tibet ve Toros sunucularının birleşimi geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Sorunsuz bir şekilde birleşimi gerçekleşen sunucularımız, oyuncularına kapılarını araladı.