28 Aralık 2013 Cumartesi

Facebook'ta Paylaş, Yılbaşı Hediyen Wolfteam'den!

Selamlar...



Bugün Joygame'in ve Türkiye'nin tartışmasız en iyi MMOFPS oyunlarından biri olan Wolfteam'in yılbaşı etkinliğinden söz edeceğim. Aslında Wolfteam ekibi o kadar iyi kurgulamış ki, etkinlik ile kampanya iç içe durmakta. :)

Aerhchin Dağı&Anka Sarayı Artık Güvenli!

Selamlar...



2013'ün son çeyreğinin sonuna geldiğimiz bu günlerde, yepyeni bir yama ile oyuncularımızın yani sizlerin karşısına çıktık. 15 farklı zengin yama içeriklerimiz ile tam da sizlerin istediği bir oyun ortamı oluşturmaya devam ettiğimizi düşünüyorum. :)

Kulüp Pekin'de 3 Yeni Şarkı ve Kıyafet!

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyası 2013'ün son bombalarını ardı ardına patlattı ve patlatmaya da devam edecek. Oyunumuza en son eklenen yama ile birlikte, geceleri zaman geçirmiş olduğunuz Kulüp Pekin'e 3 yeni şarkı ve 3 yeni kıyafet ekledik.

23 Aralık 2013 Pazartesi

BOI'de Gerçek Savaşçılar Kazanıyor!




Selamlar...

Bildiğiniz gibi Joygame'in bir başka MMORPG oyunu Battle of the Immortals, beklenilen ilgiyi oyuncularımız üzerinde uyandırmış durumda. Atlantis'i konu alan BOI, zengin içerikleri ve izometrik bakış açısıyla oldukça farklı.

21 Aralık 2013 Cumartesi

Mitril Bonusu

Selamlar...


Cengiz Han 2 ekibi olarak yepyeni bir kampanya ile yine karşınızdayız. Günlük ve anlık yapılan kampanyalar ile normalde çok yüksek meblağalara elde edebileceğiniz eşyaları çok uygun fiyatlara ya da muhteşem fırsatlarla sahip olma şansını yakalayabilirsiniz. Kampanyalarımız ve tüm etkinliklerimiz için sosyal medya sayfalarımızı takip etmeyi unutmayın. :) Geçelim kampanyanın detaylarına...

Bu Kömür Bir Harika!

Selamlar...

Cengiz Han 2 ekibi olarak, sizleri günlük ve anlık kampanyalarla buluşturmaya devam ediyoruz. :) Bu seferki kampanyamız, Nakit Mağazamız içerisinde yer alan Gülağacı Kömürü ve Süper Cevher Dönüştürme Parçası'nı çok yakından ilgilendiriyor. :)

14 Aralık 2013 Cumartesi

Açık Beta'ya Son 5 Gün!

Selamlar...



Joygame'in ilk ve yeni MMO Futbol oyunu Goley, kapalı betasının ardından oyuncularıyla açık betasında buluşmak üzere gün saymaya çoktan başladı.

Goley'in Açık Betası 19 Aralık'ta!

Selamlar...



Joygame'in ilk MMO Futbol oyunu olan Goley, tüm futbol severlerle 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasındaki kapalı betasında buluştu. Kapalı beta boyunca günde sadece 5-6 saat açık olmasına rağmen Goley, binlerce oyuncusuna hizmet etti. Tüm hatalar toparlandı ve sıra geldi açık betaya.

ZombiRock Oyuncuları Cengiz Han 2'ye Geçiyor!

Selamlar...


Joygame bünyesinde yaklaşık 2 senedir hizmet veren ZombiRock Online oyunu hakkında kapatılma kararı alındı. ZombiRock oyuncularının mağdur olmaması ve Joygame bünyesinde yeni maceralara yelken açmaları için ise fırsat dolu geçiş ödülleri sizler için belirlendi. Bu arada unutmadan, ZombiRock'ın 29 Aralık 2013 tarihinde tamamen yayın hayatı son buluyor.

Mayinna: Dev Kurt Paketi

Selamlar...

2013 yılının son günlerine yaklaşıyoruz. Mayinna'da bu yıl bitmeden sizleri avantajlı paketlerle mutlu etmek için kolları sıvadı. :) Bu hafta çok beğeneceğiniz bir binek paketi ile karşınıza geliyor. İçerisinde bir binek için gerekli her şeyi barındıran bu paket, yine rakiplerinize fark atmanıza büyük katkıda bulunacak. :) Geçelim paketin detaylarına. :)

































12 Aralık 2013 Perşembe

Kara Taht Açık Beta Etkinlikleri

Selamlar...


Joygame'in ve Türkiye'nin birlik MMORPG oyunu Kara Taht, kapalı betasının ardından 12.12.2013 tarihi itibari ile açık betasına giriş yapmış bulunuyor. Farklı bir deneyim sahibi olmak isteyen birçok MMORPG tutkununun hoşuna gidebilecek içeriklere sahip olan Kara Taht'ı artık kesintisiz bir şekilde oynayabileceksiniz.

6 Aralık 2013 Cuma

AdMingle ile Cengiz Han 2'den Hediye Kuponu Kazan!

Selamlar...



Cengiz Han 2 yepyeni bir etkinlikle daha karşınıza geldi. Cengiz Han 2 içerisinde kullanabileceğiniz hediye kuponlarını barındıran bu etkinlik, katılmanız için sizlere bir tık kadar yakın. Her zaman olduğu gibi bu sefer de yapmanız gereken oldukça basit. Yapacağınız şeyleri sıralamak gerekirse;

Cengiz Han 2 Oyuncu Rehberi Yayında!

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyası gün geçtikçe büyüme ve gelişmeye devam ediyor. Biz de bu gelişime ve sürekli eklenen yeni içeriklere sizlerin hakim olabilmesi adına bir rehber hazırlamaya karar verdik. Cengiz Han 2'de yer alan hemen her içeriğin işlendiği bu oyuncu rehberi ile, tüm sistemleri en ince detayına kadar öğrenebilir, Cengiz Han 2 ile alakalı bilmek istediğiniz her şeyi bu rehberde bulabilirsiniz.