26 Ekim 2013 Cumartesi

Tılsımlı Cumartesi'ye Hazır Mısınız?

Selamlar...



Tılsımlı bir Cumartesi bizleri ve tüm Cengiz Han 2 oyuncularını bekliyor. Koltuklarınıza yaslanın ve kampanyanın tadını çıkartmaya başlayın. Sadece Hanlık Şans Paketi alarak, Karmaşa Tılsımı, Altın Rastgelelik Tılsımı ve Efsanevi Dönüştürme Parçası-Nilüfer'in sahibi olabilirsiniz. Geçelim kampanyanın detaylarına...

25 Ekim 2013 Cuma

Wolfteam Kazandırıyor!

Selamlar...


Bu hafta sonu ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda da, Wolfteam oynayanlar kazanmaya devam ediyor. Birbirinden değerli ekipmanlara sahip olabilmeniz için gereken tek şey, Wolfteam oynamak. :)

22 Ekim 2013 Salı

Savaş Arabası Görevi

Merhaba arkadaşlar,

Cengiz Han 2 dünyası yeni yama ile karşınızda. Yeni yamanın en önemli parçalarından biri olan "Savaş Arabası Görevi"ni size anlatacağım. Görev gayet basit. Tek yapmanız gereken OOK'lar ile konuşmak. Lafı fazla uzatmadan size nasıl savaş arabası elde edeceğiniz göstereyim.



12 Ekim 2013 Cumartesi

Cengiz Han 2 Etkinlik ve Kampanyaları'ndan Haberdar Olmak İster Misiniz?

Selamlar...

Günümüzde sosyal mecralar artık televizyon ve gazetelerin yerini fazlasıyla doldurmuş durumda. Sizlerde birer Cengiz Han 2 oyuncusu olarak tüm etkinlikleri, kampanyaları ve yenilikleri takip etmek için sosyal mecralarımızı takip ediyorsunuz. Bu blog yazımda sizlere kullanmış olduğumuz sosyal mecralardan biri olan Facebook'ta, Cengiz Han 2 sayfasında yapılan tüm güncellemelerden en çabuk nasıl haberiniz olabileceğini anlatacağım. :)

Cengiz Han 2'de Bu Bayram Fırsat Zamanı!

Selamlar...



Bu bayram, tüm Cengiz Han 2 oyuncuları için belirtilen 3 saat çok değerli olacak. Birbirinden değerli kampanyalara sadece 3 saatlik dilim içerisinde sahip olabileceksiniz. Şimdi arkanıza yaslanın ve bayram fırsatlarının tadını çıkartmaya başlayın.

Bu Bayram Herkes 70 Seviye!

Selamlar...



Cengiz Han 2 ekibi olarak, bu senenin son bayramı olan Kurban Bayramı'nda, Cengiz Han 2 dünyasına yeni ya da yeniden ayak basmak isteyen oyuncularımızı direkt 70 seviyeden başlatmaya karar verdik.  Bunun için ise yapmanız gereken oldukça basit.  :)

Wolfteam OYNA, Cengiz Han 2'de KAZAN!

Selamlar...


Türkiye'nin en iyi MMORPG oyunu olan Cengiz Han 2 ile yine Türkiye'nin en iyi MMOFPS oyunu Wolfteam güçlerini birleştirdi. 12 Ekim tarihinde Wolfteam'e girenler, Cengiz Han 2'den hediye kazanıyor. Geçelim detaylara...

Wolfteam'de 12 Ekim Fırsatları!

Selamlar...


Türkiye'nin tartışmasız en büyük ve en iyi MMOFPS oyunu Wolfteam, 12 Ekim'e özel birbirinden güzel kampanyalara ve etkinliklere imza atıyor. Her FPS oyuncusunun hayallerini süsleyen bir profesyonel oyuncu bilgisayarı da bugünün etkinliklerinden bir tanesini kazanan oyunculardan birinin olacak.

7 Ekim 2013 Pazartesi

At Zarını Kur Şehrini Karakter Kartları

Selamlar...



Joygame'in yeni oyunu olan At Zarını Kur Şehrini, tamamen bir monopoly mantığı ile işlemektedir. Kolay, hızlı ve basit oynanabilirliği ile beklentilerin çok üstünde olan bu oyun içerisinde yer alan ve oyuna doğrudan etki eden birden çok karakter kartı yer almakta.

[CH2] Blog ve Video Yarışmaları'nın Kazananları Belli Oldu!

Selamlar...


Cengiz Han 2 dünyasında yer alan oyunculara farklı tatlar yaşatan yarışmalar, hem oyuncuların sistemlere hakim olmasına hem de oyun içi eşyalar kazanmalarına yardımcı oluyor. Bunlardan iki tanesine de geçtiğimiz ay sizlerle birlikte oldu.

[CH2] 4 Ekim Kraliyet Mitrili Paketi

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyasında yer alan birçok oyuncumuzun beğendiği ve artık bir klasik haline gelen Kraliyet Mitrili Paketi bu hafta sonu da Mayinna'da idi.