27 Temmuz 2013 Cumartesi

[CH2] Onur Yıldızı = 100G MS+ 100G MP

Selamlar...



Cengiz Han 2 bu hafta sonuna da oldukça hızlı bir giriş yaptı. Cengiz Han 2 dünyasına emek veren tüm oyuncularımızın gerçekten çok memnun olacağı kampanyalardan biri olacağına inanıyorum.

[CH2] Cengiz Han'ın Ganimetleri

Selamlar...


Cengiz Han 2 ekibi olarak Ramazan ayı boyunca hız verdiğimiz etkinlik ve kampanyalarımızın bir yenisini geçtiğimiz Çarşamba günü gerçekleştirdik. Cengiz Han 2 içerisinde yer alan bir çok oyuncumuzun katılım göstermiş olduğu bu kampanya, oyuncularımız açısından oldukça kazançlı geçti.

[CH2] Ramazan Sikkesi Etkinliği

Selamlar...



11 Ay'ın Sultanı Ramazan, MMORPG'lerin Sultanı Cengiz Han 2'de kutlanmaya devam ediliyor. Birbirinden güzel ve kazançlı etkinliklere sahne olan Cengiz Han 2 dünyası, Cengiz Han'a gönül vermiş bir çok oyuncu tarafından her gün merakla takip ediliyor.

20 Temmuz 2013 Cumartesi

[CH2] Savaş Arabası Onur Dükkanı (Broş Sistemi)

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyasında uzunca bir süredir beklenilen yegane eşyalardan sadece biri o. Aslında bu blog yazısını okuduğunuza göre, bunun ne olduğunu da tahmin edebiliyor olmalısınız. :)

19 Temmuz 2013 Cuma

[CH2] Kıyafet Aktarma

Selamlar...


18 Temmuz Perşembe günü gelen ve Cengiz Han 2'nin büyük yaması ile birlikte gelen Kıyafet Aktarma, her ay yapmış olduğunuz harcamalarınızı biraz daha aza indirgemek amacıyla getirilmiştir.


[CH2] Ramazan Ayı Etkinlik Takvimi

Selamlar...



Cengiz Han 2 etkinlikleri hiç hız kesmeden devam ediyor. 11 ayın sultanı ramazan, MMORPG’lerin sultanı Cengiz Han 2’de çok kazandıracak. Ramazan etkinliğimizde çok eğlenecek çok kazanacaksınız.

18 Temmuz 2013 Perşembe

[CH2] Cengiz Han 2 Aylık Takvimler

Selamlar...

Cengiz Han 2'nin eğlenceli ve renkli dünyasına anlam katan siz değerli oyuncularımızı düşünmemek hiç bir zaman elbette olmaz. Biz de sizler için birbirinden güzel 12 sınıfın yer aldığı ve 2013 yılını kapsayan takvimler dizayn ettik.


[CH2] Toros Sunucusu 1 Yaşında!

Selamlar...

5 Temmuz tarihi Cengiz Han 2 için önemli tarihlerden sadece biri. Cengiz Han 2 oyununa yeni ve taze bir kan katan Toros sunucusu, 5 Temmuz 2012'de siz değerli oyuncularımız ile buluşmuştu.




[CH2] JoyPark Dinozor Savaşları

Selamlar...

Cengizhan dünyası birbirinden zengin içerikleriyle her zaman karşınızda olmaya devam ediyor. Bu blog yazımda sizlere Cengiz Han 2'nin Cumartesi ve Pazar günlerini anlamlandıran bir etkinlikten söz edeceğim.

6 Temmuz 2013 Cumartesi

Rinion'ın Favori Kıyafeti ve Deseni

Selamlar arkadaşlar...

Başka bir blog yazımla daha sizlerle birlikteyim. Bu blog yazımda sizlere, oyun içerisine en son yama ile birlikte gelen ve benim en çok tercih ettiğim kıyafetten söz edeceğim. Ayrıca yine en son yama ile Cengiz Han 2 dünyasına giriş yapan, dermatoglifik desenden söz edeceğim.



3 Temmuz 2013 Çarşamba

Joygame Kahramanı'nı Arıyor!

Selamlar arkadaşlar...

Joygame ekibi gün geçtikçe büyümeye, bünyesine yeni oyunlar ve yeni kahramanlar katmaya devam ediyor. Mevcut yapısı içerisinde Türkiye'nin öncü oyun yayıncı firmalarından biri olan Joygame, getireceği ve adı bir sır gibi saklanan yeni oyunu için, yepyeni bir kahraman arıyor.