27 Haziran 2013 Perşembe

[CH2] 29 Haziran Şanslı Buz Kaplanı Paketi

Selamlar...



Cengiz Han 2 dünyası, Mayinna'nın birbirinden güzel kampanyalarından ve paketlerinden biri ile daha yeniden karşınızda. Yeni ve daha zengin bir oluşuma gidilen bu pakette, belirli şans oranlarına göre birbirinden değerli eşyalara sahip olabileceksiniz.

[CH2] Karne Etkinliği ve Sonuçları

Selamlar...



Cengiz Han 2 ekibi, oyun içerisinde yer alan oyuncularını her zaman olduğu gibi unutmadı. Okulların kapanmasının ardından düzenlenen karne etkinliği, beklenenin çok üstünde bir katılıma sahip oldu. Cengiz Han 2 oyuncuları, hem Cengiz Han 2 oynayıp hem de derslerine sıkı bir şekilde çalışıp, başarılı olabileceklerini gösterdiler.

25 Haziran 2013 Salı

[CH2] Oyuncularla Buluşma ve Sonrası

Selamlar...




















Cengiz Han 2 ekibi geçtiğimiz Cumartesi günü, Cengiz Han 2'nin birbirinden değerli oyuncuları ile buluştu. Yaklaşık 10 aydır Cengiz Han 2 ekibi içerisinde yer almaktayım. GameX fuarı da dahil olmak üzere, oyuncularımızın bu denli sıcak ve sevecen olabilecekleri inanın aklıma gelmezdi. :)

20 Haziran 2013 Perşembe

[CH2] Cengiz Han 2 Ekibi ile Çay Molası

Selamlar...



Eveeet... Siz değerli oyuncularımızla buluşmayalı uzunca bir süre oldu. En son GameX fuarında sizlerle bir araya gelmiştik. O zaman bu zamana geçen sürede, Cengiz Han 2 daha da gelişti ve büyüdü. Ee havalarda güzelleşti.

[CH2] Mavi Pus Ateştaşı

Selamlar...


Mavi Pus Ateştaşı, Cengiz Han 2 dünyasında oyuncularımızın en çok istediği ve en çok ihtiyacı olan eşyalardan sadece biri. Bu taş, ekipmanlarınızın üzerinde yer alan mavi özellikleri tıpkı bir mor özellik gibi değiştirebilmenize olanak sağlamaktadır.

[CH2] Blog Yarışması Kazananları

Selamlar...

Mayıs-Haziran aylarında yapılan blog yarışmasının sonuçları geçtiğimiz Pazartesi günü açıklandı. 10'larca başvurunun geldiği bu yarışmada, birinciyi seçerken gerçekten çok zorlandık. Yeni yama ile birlikte Cengiz Han 2 oyununa eklenen sistemleri ve etkinlikleri anlatmalarını istediğimiz oyuncularımız, birbirinden başarılı blog yazıları bizlere ulaştı.




16 Haziran 2013 Pazar

[CH2] 14-15-16 Haziran Mayinna Kampanyası

Selamlar...


Ödül Görevcisi Mayinna, bu hafta da birbirinden güzel kampanyalarıyla sizlerin karşısına geliyor. İşte bu haftanın kampanyaları sizlerle. 14 Haziran Cuma günü 4 adet birbirinden güzel sizleri bekliyor. Her keseye uygun bu binekleri kaçıranlar çok üzülecek.

[CH2] Oyuna Giriş Etkinliği

Selamlar...

Cengiz Han 2 oyuncularının uzunca bir süredir istediği etkinlik şimdi karşınızda. Sizleri her daim kazançlı kılacak olan bu etkinlik, günün belli saat dilimlerinde hediye almanızı sağlıyor.



[CH2] Karne Etkinliği

Selamlar...


Uzun bir sene sona erdi ve tüm emeklerinizin meyvelerini toplama zamanı geldi! Tüm öğrenci oyuncularımız karnelerini aldı ve yaz tatiline adım attılar. :) Biz de Cengiz Han 2 ekibi olarak, koca bir sene hem Cengiz Han 2 oynayarak hem de derslerine çalışarak başarılı olan öğrenci oyuncularımızı unutmadık.

7 Haziran 2013 Cuma

[CH2] Fırtına Boynuzu

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyası 50'den fazla bineği bünyesinde barındıran büyük bir havuzdur. Bu havuz öyle ki birbirinden değerli ve gösterişli bineklerle birlikte, Cengiz Han 2 dünyasının farklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olmaktadır.





5 Haziran 2013 Çarşamba

[CH2] Haziran Ayı İnternet Kafe Etkinlikleri

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyası gün geçtikçe büyümeye devam ediyor. Bu bağlamda, oyuncularımız ile birlikte internet kafe etkinliklerinde buluşmaya devam ediyoruz. GameSultan ekibi, Joygame oyunlarını internet kafelerimize taşıyıp, sizlerin oyunlarımızı test etmenizi ve doyasıya Cengiz Han 2 oynamanızı sağlıyorlar.




[WOB] Birimlerin Değer Tablosu

Selamlar...

World of Battles dünyası içerisinde yer alan birimler, devler, ekipmanlar ve daha niceleri, sizlerle birlikte daha da uç noktalara gitmeye devam ediyor. Her birimin kendine ait bir güç değeri mevcuttur. Birimlerin güç değerleri, sahip oldukları ekipmanlara göre farklılık göstermektedir. Birimlerin güç değerlerindeki 1 sayılık bir artış bile, savaş alanlarında %50 daha fazla performans anlamına gelmektedir.

Şimdi bir birliği hep beraber inceleyelim.




2 Haziran 2013 Pazar

[CH2] Cengiz Han 2 OGY'lerini ARIYOR!

Selamlar...



Cengiz Han 2 ekibi, geleceğin OGY'lerini şimdiden toparlamaya başladı. Öncelikle OGY'nin açılımından söz etmek gerektiğini düşünüyorum. :) OGY, kelime anlamı gereği Oyun Görevlisi Yardımcısı demektir. Oyun Görevlisi Yardımcıları, Oyun Görevlilerine ve Cengiz Han 2 ekibine yardımcı olmakla görevlidirler.