29 Nisan 2013 Pazartesi

[WOB] Öğretici Videolar Serisi

Selamlar,

World of Battles dünyası yeni oyuncularına ve mevcut Savaş Lordları'na rehber niteliğinde bir video serisi oluşturdu. Bu video serileri her hafta güncellenmekte ve World of Battles Savaş Lordları'nın hizmetine sunulmaktadır.

World of Battles'ta ordu yaratmaktan, birim satın almaya, görevlerden, ordu yönetimine kadar birçok konu hakkında derin bilgiler içeren bu videolar, şimdi sizlerle.

Öğretici Videolar Serisi - 1 - Yeni Ordu Yaratma

28 Nisan 2013 Pazar

[CH2] 26-27 Nisan Mayinna Promosyonları


Merhaba arkadaşlar,

Sizlere bu hafta Cengiz Han 2 dünyasında ki yeni Mayinna promosyonundan bahsedeceğim. Cengiz Han 2 dünyasının en cömert ve tartışmasız en güzel OOK'sı olan Mayinna, özel günlerde ve sınırlı sayıda satışa sunmuş olduğu eşyalar birçok cesur savaşçıyı değerli ve yenilmez kılıyor. Bu etkinliğimizde de oyunda henüz bulunmayan “Dev Çanta” ve “Tatil Paketi”nden oluşuyor.  Özellikle “Dev Çanta”yı hiç biriniz kaçırmayın. 36 bölmeli olan bu çanta size çok büyük avantaj sağlayacaktır.




24 Nisan 2013 Çarşamba

[CH2] Savaş Alanı Puanı Dükkanı - 3

Selamlar...

Geçtiğimiz 2 hafta boyunca, Cengiz Han 2'de yer alan Savaş Alanlarında kazanılan puanlar ile Savaş Alanı Puanı Dükkanı'ndan neler elde edebileceğinizi parça parça anlattım. Bu yazı dizimin birinci ve ikinci parçasına ulaşabilirsiniz. Cengiz Han 2, her geçen gün yeni bir etkinliğe, kampanyaya ve değişikliğe sahne oluyor.



22 Nisan 2013 Pazartesi

[CH2] 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı



Selamlar...

23 Nisan 1920'de ilk Türkiye Büyük Millet Meclisi açılmıştır. Ardından yine aynı tarihe denk gelen 23 Nisan 1923'te ise, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanımız Mustafa Kemal Atatürk tarafından bugün, tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Atamızın bize armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!


17 Nisan 2013 Çarşamba

[WOB] Rinion'ın Favori Savaş Haritası

Selamlar...

World of Battles MMORTS oyunları arasında Türkiye'de ciddi bir yer edinmiştir. Gerçek zamanlı strateji oyunlarının tutkunlarının tek durak noktası olan World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü, günden güne gelişmekte ve bunu da siz değerli oyuncularına borçludur.

Bu blog yazımda sizlere World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'nde yer alan ve benim oynamaktan en çok keyif aldığım savaş haritasını sizlere anlatmaya çalışacağım.


Harita'nın Adı: Hülestiya Bayırı


[CH2] Savaş Alanı Puanı Dükkanı - 2

Selamlar...

Daha önce yazmış olduğum blog yazımda sizlere, Savaş Alanı Puanı Dükkanı'nda yer alan dört adet eşyayı anlatmıştım. Geçtiğimiz hafta yayınlamış olduğumuz blog yazıma da buradan ulaşabilirsiniz. Bugün sizlere Cengiz Han 2 dünyasında yer alan Savaş Alanı Puanı Dükkanı'ndaki dört eşyadan daha söz edeceğim.


[CH2] 19-20 Nisan Mayinna Promosyon Paketleri

Selamlar...

Cengiz Han 2 dünyasının en cömert ve tartışmasız en güzel OOK'sı Mayinna, bu hafta da sizler için birbirinden güzel paketleri satışa sunuyor olacak. Güzelliği kadar cömertliğini de oyunculara gösteren Mayinna, satışa sunmuş olduğu paketleri sadece 1 gün ile sınırlandırmış.

Bu hafta Mayinna'nın Özel Promosyon Paketleri'nde;



[CH2] İnternet Kafe Etkinlikleri

Selamlar,

Türkiye'nin dört bir yanında yer alan internet kafeler ile anlaşan Joygame, oyuncuları Cengiz Han 2 ile buluşturmaya devam ediyor. Sosyal medya sayfalarımızdan ve forumlarımızdan paylaşılan internet kafe bilgilerine ulaşabilirsiniz. Sizde, size en yakın internet kafeye giderek Cengiz Han 2'yi test edebilir ya da kendi karakteriniz ile Cengiz Han 2 oynayabilirsiniz.



15 Nisan 2013 Pazartesi

[WOB] Rinion'în Favori Savaş Devi

Selamlar,

World of Battles MMORTS oyunları arasında Türkiye'de ilk ve tamamen Türkçe oyunlardan biri. World of Battles dünyası birbirinden değerli birliklerden ve ekipmanlardan oluşuyor. Benim için ise her şeyden değerlisi tabii ki devler. Bir dev benim ve ordum için gerçekten çok değerli.

Savaş arenalarında birliklerimin önünde kalkan gibi duran bir dev, akıllıca kontrol edildiğinde beni zafere taşıyabilecek yegane birimlerden sadece biridir. Benim favori savaş devime gelmek gerekirse;




















14 Nisan 2013 Pazar

[CH2] Savaş Alanı Puanı Dükkanı - 1

Selamlar,

Bugünkü yazımda sizlere Cengiz Han 2 içerisinde bulunan, Savaş Alanı Puanı Dükkanı'nda yer alan eşyalardan ve bu eşyaları nasıl elde edebileceğinizden bahsedeceğim.


10 Nisan 2013 Çarşamba

[CH2] Situ Shao ve Soruları

Selamlar,

Cengiz Han 2 içerisinde yer alan ve sorularıyla bizlerin bilgilerini sınayan bir OOK'dan söz edeceğim bugün size. Her gün birbirinden farklı sorular ile Cengiz Han 2 oyuncularını sınayan ve karşılığında belli oranlarda Tecrübe Puanı veren OOK'nın adı "Situ Shao".




8 Nisan 2013 Pazartesi

[CH2] Cengiz Han 2 Video Yarışması

Selamlar,

Cengiz Han 2 dünyasında yepyeni bir yarışma daha sizlerle. Bir oKo videosu sizlere neler kazandırabilir? Arka Bahçe'de, kalede ya da farklı bir haritada rakibinle yaptığın bir oKo sana birbirinden değerli hediyeler kazandırabilir. 6 Nisan tarihinde başlatmış olduğumuz bu yarışma ile oyuncularımız, çekmiş oldukları oKo videolarını bizlere göndererek yarışmaya dahil olabilirler.




6 Nisan 2013 Cumartesi

[WOB] Dünya Haritası Üzerindeki Simgeler

Selamlar...

World of Battles dünyasında yapılan her hamlenin ve stratejinin asıl odak noktası aslında dünya haritası. Dünya Haritası üzerinde yer alan ve bölgelerin bilgisini belirten çeşitli simgeler vardır. Bunlar aşağıda listelenmektedir.


Yandaki ifade bölgede maximum sağlanabilecek kontrol puanı miktarını göstermektedir. Bu bölge bizim olduğu taktirde, kalemizi koruyabilmemiz için savaşarak elde etmemiz gereken max. Kontrol puanı 150'dir. Yandaki görüntüde 1,13k/150 gözüküyor. Bu bölgeye bir saldırı düzenlenmiş ve saldırıyı yapan klanların hepsi toplamda bölgede 1,13K Kontrol puanı sağlamış anlamına gelmektedir.


[CH2] Hafta Sonu Özel Kampanyası!

Selamlar,

Bu hafta sonu Cengiz Han 2 dünyasında kaçırılmayacak bir kampanya var. Bu kampanya ile Cengiz Han 2 oyuncuları daha da kazançlı bir hafta sonu geçirecekler. Yapmış olduğunuz HP çevirileri sizlere Hanlık Şans Paketi, Mullrian Hazine Sandığı ve Moğol Parası kazandırıyor.










3 Nisan 2013 Çarşamba

[CH2] Forum Etkinlikleri

Selamlar,

Cengiz Han 2 dünyası yeni etkinlikler ve yeni ödüller ile her zaman olduğu gibi karşınızda. Cengiz Han 2 forumları üzerine başlatılan yeni etkinlikler, sizlere birbirinden güzel ve değerli hediyelerin sahibi olmanızı sağlıyor.




[CH2] Cengiz Han 2 Kara Kalem Yarışması

Selamlar,

Cengiz Han 2 dünyası yepyeni bir yarışmayla daha karşınıza geliyor. Bu yarışma hem eğlenceli, hem de bir çok oyuncunun keyif alacağı nitelikte. Hayal gücünüzü kağıda aktararak, birbirinden güzel çalışmalar ortaya çıkartabilirsiniz.