24 Şubat 2013 Pazar

[WOB] - Yeni Birlik: Büyü Bozucular

Merhaba arkadaşlar. Bugün ki blog yazımda sizlere World Of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'ne son yama ile birlikte gelen Büyü Bozucular ırkını tanıtacağım.

Yeni Birlik: Büyü Bozucular




Bu amazonlar savaştaki tüm büyü kullanıcıları için büyük bir tehdit oluştururlar. Etraflarındaki mistik enerjileri toplayan Büyü Bozucular, savaş alanındaki herhangi bir hedefteki tüm büyülü etkileri bir anda ortadan kaldırabilirler. 

Cengiz Han 2 Blog Yarışması Etkinliği

Merhaba arkadaşlar. Cengiz Han 2 dünyası geçtiğimiz haftalarda gelen bir yama ile birlikte daha da canlandı. Bu yama ile birlikte oyunda aktif hale gelen Arka Bahçe bir çok oyuncumuz tarafından beğenildi. Biz de Arka Bahçe haritasını ve bu harita ile birlikte gelen yenilikleri birde oyuncularımızın ağzından dinlemek istedik.


9 Şubat 2013 Cumartesi

[WOB] - Alev Püskürtücüler

Merhaba arkadaşlar. Bugün ki blog yazımda sizlere World of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'ne en son yama ile birlikte eklenen Cüceler ırkının yeni sakini Alev Püskürtücüleri ve yeteneğini anlatacağım.

YENİ BİRLİK: Alev Püskürtücüler



8 Şubat 2013 Cuma

[WOB] - Dünya Haritası'nda Toprak Sahibi Olmak

Merhabalar arkadaşlar. World of Battles Orta Çağ'ın Çöküş'ü 12.12.2012 tarihinde açıldığından beri bir çok ilgiyi üzerinde topladı. Aslında oyunun bütün temelleri tek bir noktaya konumlanmıştı. Bu oyuna heyecan katan Dünya Haritası'ndan başka bir şey olamaz.