31 Aralık 2012 Pazartesi

World Of Battles - Klan Kurmak

Merhaba arkadaşlar. Bu blog yazımda sizlere World Of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü'nde klan kurulumunu, bir klan liderinin yetkilerini ve bir klana dahil olabilmeniz için gereken herşeyi anlatacağım.






















20 Aralık 2012 Perşembe

Cengiz Han 2'nin Ustaları - Damgalama Ustası



             Merhaba arkadaşlar. Bu blog yazımda sizlere Cengiz Han 2'nin ustalarından bir tanesi olan Damgalama Ustası hakkında tüm detayları sizlerle paylaşacağım. Damgalama Ustasını bir çok oyuncumuz ekipmanlarına farklı özellikler kazandırmak için neredeyse her gün denemekte. Şimdi, Damgalama Ustası hakkında bilinen ve bilinmeyenlere ışık tutma zamanı...

Bu haftaki ustamız, "Damgalama Ustası."

Damgalama Ustası

Doğu Pekin'de doğmuş ve çocukluğundan beri sihir ve gizeme ilgi duymuş bir ustadır. Cengiz Han 2 toprakları üzerinde, cesur savaşçıların ekipmanlarını damgalamak ile uğraşıyor. Sahip olduğu cevherleri, Arka Bahçe'deki madenlerden özenle çıkartır ve usta büyücülere işletir. Aslında yaptığı işin tüm gizemi de burada saklı. Zaman geçtikçe sahip olduğu sihirli cevherler, bir çok savaşçının başarısını simgelemeye ve Cengiz Han topraklarında kendisinden söz edilmesini sağladı. Cengiz Han topraklarında cevherleri ve yaptığı çalışmalarla adı yankılanan Li Dingbang, özlü sözleriyle de bir çok savaşçının zaferlerinde etken rol oynamıştır. 

15 Aralık 2012 Cumartesi

WOB Orta Çağ'ın Çöküşü - Vahşiler

Merhaba arkadaşlar. World Of Battles Orta Çağ'ın Çöküşü, sizlere söz verdiğimiz gibi 12.12.2012'de açıldı. Yoğun bir beğeni ve ilgi toplayan yeni oyunumuz, başarılı bir grafikle yükselmeye devam ediyor. 


13 Aralık 2012 Perşembe

Cengiz Han 2'nin Ustaları - Büyüleme Ustası

              Merhaba arkadaşlar. Bu blog yazımda sizlere Cengiz Han 2 dünyasında yer alan ve günlük işleyişinizde kullanmış olduğunuz ustaların her hafta bir tanesini sizlere ayrıntıları ile tanıtacağım.


              Bu haftaki ustamız, "Büyüleme Ustası."

       Büyüleme Ustası



Büyüleme Ustası ekipmanlarınızın özelliklerini arttırmak için kullanılır. Ekipmanlarınızın yıldız seviyesi ne kadar yüksek olursa, ekipmanlarınız daha da iyi olur. Büyüleme Ustasını başkentinizde, Pekin'de, Joypark ve Ruh Sokağı'nda bulabilirsiniz.

9 Aralık 2012 Pazar

Uyruk Değiştirme

              Merhaba arkadaşlar, başka bir blog yazısı ile daha birlikteyiz. Bu blog yazımda sizlere "Uyruk Değiştirme" hakkında bilgi vereceğim. Cengiz Han 2 dünyası içerisinde bulunan bu sistemin ayrıntıları şöyle:

Öncelikle, Pekin Şehir Merkezi'nde bulunan "Ulus Yöneticisi Fan Hui"ye gidiyorsunuz.


4 Aralık 2012 Salı

Binek Çaprazlama




Merhaba arkadaşlar, bir başka blog yazımla daha birlikteyiz. Bu blog yazımda sizlere Cengiz Han 2’ye gelecek olan yeni yama ile birlikte oyuna dahil edilen binek çaprazlamayı anlatacağım. 
  
Binek Çaprazlama Nedir?


40 seviye ve üstü 2 adet gelişmiş bineğinizi çiftleştirebildiğiniz sisteme “binek çaprazlama” denir. Binek çaprazlama ile birlikte doğacak olan yeni bineğinizin görünümü, nesli, yeteneği ve özellikleri iki ana bineğinize bağlıdır. Günde sadece 1 defa binek çaprazlama işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca bineğiniz bağlı olmaması gerekmektedir. Gelelim ayrıntılara…